9 ianuarie 2009

"FE" la prima expoziţie !



Începând din 11 ianuarie, Clubul "Fotoemoţii" are onoarea să vă prezinte prima sa expoziţie. Aceasta se află în Braşov, la câteva zeci de metri de Piaţa Sfatului, respectiv în localul "Panda", pe strada George Bariţiu, numărul 32. Alegerea incintei nu e deloc întâmplătoare, ea fiind localul studenţiei lui Vlad, după cum însuşi spune. Tema expoziţiei, formate din zece lucrări, este liberă.

9 comentarii:

marius grozea spunea...

felicitarile mele!

Andrei spunea...

multam fain!

Anonim spunea...

Tocmai am citit articolul tau din Photo Magazin, interesant si banuiesc ca si o mare realizare pentru tine, este cea mai buna revista de gen dupa parerea mea. Mult succes la expozitie si cat mai multi vizitatori.
O intrebare... cate zile tine expozitia?

Anonim spunea...

Sper din toată inima să aveti succesul pe care îl meritați! Andrei, îți țin pumnii!!

Andrei spunea...

@Sorina: da, si eu zic ca 'Photo Magazine' e cea mai buna revista foto de la noi. Mersi mult de urari. Expozitia tine... nedefinit. Cred ca o sa lasam pozele astea o vreme - 2 saptamani/o luna, apoi vom pune altele, eventual pe o tema (eu unul ma tot gandesc la tema "Cai").

@Andi: saru'manaaaaaaa. :)

Anonim spunea...

Ok, te-am intrebat pentru ca vreau sa trec si eu pe la bv, nu stiu cand si din acest motiv (pt ca nu stiu exact cand)nu vreau sa pierd expozitia. Noua tema, suna interesant, te poate duce cu gandul departe, la libertate, forta, noblete... Saru'mana ca mi-ai zis de expozitie, fotografia a devenit foarte importanta pentru mine, stiu ca suna a cliseu, mai stiu si ca sunt un mic copil si ca trebuie sa invat multe, multe, foarte multe dar... in fine, timpul isi va spune cuvantul.

Andrei spunea...

eu iti multumesc. :)

despre clisee (fotografice, dar se poate generaliza, cred), imi place foarte mult ce spune fotograful meu preferat, Silviu Ghetie: daca tu le iubesti, chiar nu conteaza ce cred altii. treaba lor.

despre invatat - nu te crispa :) , cunostintele vor veni de la sine. pasiune sa fie.

cu bine,
andrei

Andrei spunea...

poate, daca vezi expozitia, ne transmiti si noua niste impresii. sincere. :)

Anonim spunea...

Cu siguranta, numai bine