17 decembrie 2013

„Fotografia de interior” în „PHOTO magazine”


 „Fotografia de interior” este titlul articolului meu, apărut la rubrica „Pont”, din revista „PHOTO magazine”, numărul pe noiembrie 2013.





8 decembrie 2013

Am câștigat (x3) ! :)







Fotografia mea, Cabalin haiku, a fost desemnată câștigătoarea pe luna noiembrie 2013 a concursului Shoot the Land. „Shoot The Land is an exciting new monthly photography contest that is designed to inspire, recognise, expose, and reward talented photographers around the globe. This contest gives all photographers a purpose to create powerful landscape photography, as well as a regular deadline to work towards.” Este unul dintre cele mai importante premii pe care le-am câștigat în lumea fotografiei. :)



De asemenea, Dimineața din vis V și Dorel și calul lui. Portret la dublu au câștigat Premiul I la categoriile „Peisaj”, respectiv „Portret”, din cadrul celei de a XVIII-a ediții a Salonului Național de Fotografie Turistică (decembrie 2013). Expoziția Salonului  va avea loc în foaierul Teatrului Evreiesc de Stat din București, în perioada 05 - 11 decembrie 2013.