3 martie 2017

„Viața și întâmplările...” ─ publicat în revista americană „LensWork”





Dragi prieteni, sunt foarte bucuros să vă anunț că imagini din proiectul „Viața și întâmplările din jurul podului de la Blejoi” au fost publicate în paginile prestigioasei reviste „LensWork” (nr. 129, mart.-apr. 2017), socotită de mulți, printre care și subsemnatul, cea mai bună publicație de fotografie artistică din lume.

Revista există în trei formate: tipărit (http://shop.lenswork.com/LensWork-129-Mar-Apr-2017_p_1432.html), pentru tabletă (http://shop.lenswork.com/LensWork-129-Tablet-Edition-22-mb_p_1433.html) și pentru computer (acesta din urmă va apărea la începutul lui aprilie și va conține 51 de fotografii din proiect și un interviu audio cu subsemnatul).

2 comentarii:

G. F. spunea...

Felicitări, deși asta a cam durut, vorba Regelui Julien din Pinguinii din Madagascar. A apărut numărul respectiv, disponibil în toate formatele posibile cu excepția celui care permite accesul liber. Ceea ce este normal, poate, de vreme ce este vorba despre cea mai bună revistă de fotografie.

Andrei spunea...

...și fără nici un pic de reclame, he-he! Credeți-mă, revista face toți banii, și încă și mai și. :) Puteți afla mai multe aici: http://www.lenswork.com/lwq.htm.

Foarte mulțumesc!