7 septembrie 2018

„Bucovina, la centenar: o sută de fotografi – o sută de imagini”Prin cadrul „Seara, lângă Putna”, subsemnatul este unul dintre cei o sută de fotografi din cadrul proiectului „Bucovina, la centenar: o sută de fotografi – o sută de imagini”:

„Cu ocazia aniversării celor o sută de ani de la unirea Bucovinei cu patria-mamă, România, Asociația Foto „Bucovina Fotogenică” din Câmpulung Moldovenesc va marca evenimentul prin lansarea proiectului „Bucovina la centenar: o sută de fotografi – o sută de imagini despre Bucovina”.
Astfel, începând cu 5 septembrie, în fiecare zi, pe pagina de Facebook Bucovina Fotogenică și pe site-ul Asociației, vom publica imaginile zilei din cadrul proiectului. Toate cele 100 de imagini vor fi printate pe suport rezistent la intemperii iar la aniversarea centenarului unirii Bucovinei cu România (28 noiembrie 2018), vor fi expuse în municipiul Suceava. În perioada decembrie 2018 – aprilie 2019, cele 100 de lucrări vor fi expuse în locații indoor și outdoor din România și Ucraina.”

Niciun comentariu: